Despre saci

Sacii de rafie din polipropilenă sunt saci utilizați în mod obișnuit pentru a depozita și transporta diverse produse, cum ar fi cereale, alimente, nutrețuri pentru animale, produse chimice și alte produse industriale. Acesta este fabricat dintr-un material sintetic numit polipropilenă, un tip de plastic durabil și rezistent la uzură.

Sacii de rafie din polipropilenă sunt țesuți cu un model special, ceea ce îi conferă o textură rigidă și o structură durabilă. Acești saci sunt adesea disponibili în dimensiuni variate, precum și cu diverse capacități, de la câteva kilograme până la câteva sute de kilograme.

Acești saci sunt ușori și rezistenți la apă și la umiditate, ceea ce îi face ideali pentru a fi transportați pe distanțe lungi prin intermediul navelor, camioanelor și a altor mijloace de transport. În plus, sacii de rafie din polipropilenă sunt, de obicei, mai ieftini decât alte tipuri de ambalaje, cum ar fi sacii din hârtie sau plastic.

De asemenea, sacii de rafie din polipropilenă pot fi personalizați prin imprimarea unui logo sau a unui mesaj, ceea ce îi face ideali pentru utilizare în scopuri de marketing sau de promovare a mărcii.

Sacii de rafie din polipropilenă sunt ambalaje durabile, ușori și ieftini, care sunt ideali pentru depozitarea și transportarea diverselor produse. Acești saci sunt adesea disponibili în dimensiuni variate și pot fi personalizați în funcție de nevoile individuale ale companiilor sau ale clienților.

 

  • Lungime : intre 40 si 125 cm
  • Latime : intre 35 si 85 cm
  • Greutate : intre 45 si 120 g/mp
  • Mode de taiere: drept sau zig zag

 

Coloratie: predominant alb

U.M /Modul de ambalare : 100 buc pe set, cate 5 sau 10 seturi pe bax

 

Domeniul de utlizare: sacii de rafie sunt destinati pentru a transporta si depozita diferitele produse granulate sau pulverizate , alimentare sau nealimentare.

[ratemypost]

Recenzii ( 0 )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Autentificare

Parola uitata?

Copyright © 2024 Saci.ro. Toate drepturile rezervate.   |   Creare magazin online + Marketing online by End Soft Design