Confidentialitate

Politica de Confidentialitate

 

S.C. MARCOSHOP PRODUCTION S.R.L. in calitate de autor/proprietar/administrator al web site-ului www.saci.ro respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci când utilizati acest web site, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop în care a creat si aplica prezenta Politica de Confidentialitate. Accesul/vizitarea acestui web site de catre dumneavoastra se supune Termenilor si Conditiilor de Utilizare si Politicii de Confidentialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta întreaga întelegere (contractul) dintre parti.

 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Saci.ro ( Marcoshop Production SRL )  are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

 

S.C. MARCOSHOP PRODUCTION S.R.L. isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza în orice moment continutul web site-ului www.saci.ro precum si Politica de Confidentialitate, Termenii si Conditiile de Utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sã vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Termenii si Conditiile de Utilizare prezentate sunt valabile si se aplica pentru web site-ul din domeniile si subdomeniile www.saci.ro  pentru care S.C. MARCOSHOP PRODUCTION S.R.L. are calitatea de autor/proprietar/administrator. Toate aceste web site-uri (asa cum exista ele in prezent sau vor fi ulterior implementate) vor fi denumite generic, in mod individual sau colectiv Site si/sau Site-uri în cele ce urmeaza.

 

Politica Anti-SPAM

S.C. MARCOSHOP PRODUCTION S.R.L. nu foloseste si nu incurajeaza trimiterea de mesaje nesolicitate (SPAM).

Abonarea la newsletterul S.C. MARCOSHOP PRODUCTION S.R.L. este gratuita si implica acordul dumneavoastra asupra Termenilor si Conditiilor de Utilizare.

Daca veti dori sa va dezabonati de la Newsletterul S.C. MARCOSHOP PRODUCTION S.R.L. la care erati abonat si sa nu mai primiti mesaje din partea noastra, o puteti face oricand, daca veti apasa pe o legatura Web de dezabonare, care exista in fiecare newsletter.

Produsul a fost adaugat in cos !
Log-in